LUDNICA NA BERNABEU: Real i Siti remizirali u utakmici punoj golova i preokreta! (VIDEO)

Fudbaleri madridskog Reala, najtrofejnijeg tima u istoriji takmičenja, i aktuelnog šampiona Mančester Sitija remizirali su na Santijago Bernabeu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, koja je završena rezultatom 3-3.

Već u drugom minutu Bernardo Silva je na veoma lucidan način doveo do prednosti goste iz slobodnog udarca nakon što je primetio da golman Lunjin nije dobro postavljen.

Tako je samo nagovestio velika uzbuđenja koja će uslediti.

Samo deset minuta trebalo je igračima Reala da poravnaju rezultat, a potom još dva za potpuni preokret. Prvo je nakon šuta Kamavinge lopta promenila smer kada je pogodila Rubena Dijaša i završila u golu, koji je upisan kao autogol porugalskog defanzivca.

Potom je u 14. minutu akciju dvojice Brazilaca golom krunisao Rodrigo za prednost od 2-1. Kontru je otvorio Vinisijus i izbacio u prostor zemljaka, koji je veoma snalažjivo loptu plasirao u gol.

Međutim, to je bio tek prvi preokret. Foden je u 66. minutu odličnim šutem ponovo izjednačio rezultat, a samo pet minuta nakon toga Joško Gvardiol još lepšim pogotkom još jednom preokrenuo rezultat.

Odgovorio im je “istom merom” Federiko Valverde u 79. minutu, kada je volejom pogodio za 3-3. Ovom prilikom drugu asistenciju upisao je Vinisijus Žunior, koji je centrirao sa leve strane Urugvajcu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vildoza: Srećan sam što se vraćam u Beograd

Bivši igrač Crvene zvezde, Luka Vildoza trenutno nastupa za grlki Panatainaikos, ali ga samo lepa sećanja vezuju za crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE