SRBIJA BOLJA I OD GRČKE: Aleks i Mia završile posao posle singlova!

Ženska teniska reprezentacija Srbije ostvarila je i drugu pobedu na turniru Prve evroafričke zone Bili Džin King kupa, pošto je bolja bila od Grkinja.

Krajnji rezultat bio je 2-1 u pobedama, ali je sve bilo rešeno već posle dva singla u kojima su, kao i juče, pobede ostvarile Aleksandra Krunić i Mia Ristić.

Aleksandra, najiskusnija u našem timu, donela je prvi bod za samo 62 minuta igre, savladavši Espinu Papamihail, 235. na svetu, sa 2:0, po setovima 6:0 i 6:2.

Odlučujući bod ponovo je donela 17-godišnja Mia Ristić, pobedom nad 206. igračicom sveta Valentini Gramatikopulo nakon preokreta sa 2:1, po setovima 2:6, 6:4, 6:1.

U dublu su Lola Radivojević i Elena Milovanović poražene od Despine Papamihail i Marije Sakari, 6. igračice sveta – koja ipak nije zaigrala u singlu – sa 2:1, po setovima 4:6, 6:3 i 10:8, pa je na taj način malo otežan posao kad je reč o plasmanu u plejof pred poslednji duel sa Šveđankama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE