Barselona bolja od Pari Sen Žermena u gostima, Dortmund nemoćan protiv Atletika (VIDEO)

U četvrtfinalu Lige šampiona fudbaleri Barselone su savladali Pari Sen Žermen u gostima rezultatom 3:2.

Katalonci su prvi i zapretili kada je Levandovski posle centaršuta glavom gađao levi ugao gola Donaruma, ali je odbrana Parižana dobro reagovala. 

Nedugo zatim, udarac Rafinje završio je u korneru posle odbrane italijanskog čuvara mreže.

Donaruma, pak, nije mogao ništa u 37. minutu posle lepe akcije gostiju koju je pokrenuo Levandovski, golman PSŽ-a je uspeo da ukroti pokušaj Poljaka, ali se lopta odbila do Rafinje koji je bio neumoljiv. Nakon prvog poluvremena su vodili gosti, a u nastavku je usledio pravi preokret. Dembele je pocepao mrežu Barselone, svog bivšeg kluba, a onda burno proslavio pogodak.

Dva gola za tri minuta, PSŽ je od minusa stigao do prednosti. Vitinja je bio strelac gola za 2:1 na “Parku prinčeva”. Ipak u 77. minutu Kristensen, tek što je ušao, postiže gol glavom za 2:3 što je bio i konačan rezultat meča.

U drugom meču, Atletiko Madrid savladao je Borusiju Dortmund rezltatom 2:1. Prvi gol su postigli Madrišani, strelac je bio Rodrigo de Pol, koji je iskoristio veliku grešku igrača Dortmunda i uz uraganski pritisak došao do lopte, a onda i realizacije.

Nije bilo mnogo uzbuđenja sve do 32. minuta kada je ponovo iz visokog presinga Atletiko stigao do gola.Ovog puta Humels i Šloterbek su početnički reagovali, a domaći to iskoristili da odmah kazne. Grizman je proigrao Lina, a on lako zatresao mrežu za 2:0.

Uz dosta sreće Sebastijan Ale je uspeo da smanji na 2:1 u Madridu što je dalo veliku nadu “milionerima” pred revanš na svom stadionu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vildoza: Srećan sam što se vraćam u Beograd

Bivši igrač Crvene zvezde, Luka Vildoza trenutno nastupa za grlki Panatainaikos, ali ga samo lepa sećanja vezuju za crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE