KUP SRBIJE: Katai niže golove, pogađali i rezervisti, Zvezda ubedljiva protiv drugoligaša (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije. Na svom stadionu savladali su jedinog drugoligaša u četvrtfinalu, ekipu Vršca sa 3:0. Tako nastavljaju pohod ka odbrani pehara.

Crveno-beli su u ovom susretu rano došli do prednosti. U 6. minutu upisao se u strelce nezadrživi Aleksandar Katai koji je potvrdio golgetersku formu. Tako je tim Vladana Milojevića krunisao startni pritisak.

Stamenić je pokušao u 15. minutu. U 19-om Nović brani šut Krasoa. Vršac je pokušavao da se bar malo oslobodi inicijative branioca titule, pa su imali i izlete na polovinu crveno-belih, Terzićev šut ka golu Popovića prošao je pored u 29. minutu.

Zvezda se trudila da do poluvremena postigne i drugi gol. Lazevski je u 41. minutu izblokirao Krasoa. Crveno-beli na odmor odlaze sa minimalnim vođstvom. Kataiju je Nović zaustavio šut na kraju prvog dela.

Početak drugog poluvremena nije doneo velike prilike na obe strane. Kanga je od starta tog dela zamenio Mijailovića. Zvezda triput šutnula na gol rivala. Katai bio neprecizan u 55. minutu. Pokušali i Vrščani, ali su bili neprecizni.

Zvezda u 66 minutu susreta duplira prednost. Pogodio je rezervista Endiaje koji je šest minuta ranije zamenio Sremčevića. Odlično se snašao izdržavši jedan duel.

Mijailović nije mogao da iskoristi tokom 72. minuta gužvu u kaznenom gostiju. Zvezda je u 82. povela sa 3:0 golom još jednog rezerviste, Osmana Bukarija. Najbolje se snašao nakon prebacivanja lopte na drugu stativu, i samo se postavio za treći pogodak.

Šansu je pre toga na ovom meču dobio i perspektivni Andrija Maksimović.

Danas su u polufinale prošli Partizan i Vojvodina. Sutra igraju Radnički 1923 i Novi Pazar.

Crvena zvezda – Vršac 3:0 (1:0)

Katai 6′, Endiaje 66′, Bukai 82′

Crvena zvezda: Popović, Mimović, Dragović, Milunović, Radojević, Stamenić, Mijailović (od 46′ Kanga), Katai, Kraso (od 59′ Kraso), Šljivić (od 75′ Maksimović), Sremčević (od 59′ Endiaje)

Vršac: Nović , Terzić, Dijuf, Stojković, Lazevski , Lainović, Milivojević, Čejić, Todorović, Žunić, Rikelme

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BUDUĆNOST SE ŽALILA NA SUĐENJE PROTIV PARTIZANA: Izdvojili “13 očiglednih grešaka” (VIDEO)

Košarkaši Budućnosti poraženi su u prvoj utakmici polufinala ABA lige od Partizana u Beogradu. Večeras su povodom ovog duela izdali...

POVEZANE OBJAVE