MILOJEVIĆ POSLE VRŠČANA: Podrška znači mladim igračima, očekuje nas dosta utakmica

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije.

Na stadionu Rajko Mitić bili su bolji od Vršca sa 3:0.

Golove postizali Katai, Endiaje i Bukari. Ipak, trener Vladan Milojević je nakon meča akcenat stavio na mlade igrače.

Hvala navijačima, još jednom su pokazali umeće na tribinama. Veoma je lepo igrati u ovakvoj atmosferi. Podrška posebno znači mladim igračima koji su danas nastupili. Očekujem ih i u nedelju na stadionu. Od sledeće nedelje kreće „golgota“. Imamo plej-of, pred nama su utakmice sa najboljim ekipama prvenstva. U igri je 21 bod, ali nas pre toga očekuje utakmica sa Železničarom, koja neće biti ni malo laka. Tu je i polufinale kupa. Očekuje nas dosta utakmica, a podrška navijača će nam kao i uvek biti potrebna, rekao je on.

Potom je i dalje analizirao:

Mislim da je utakmica bila dobra, takmičarska. Hteli smo da pružimo priliku pojedinim igračima i mislim da su opravdali ukazano poverenje. Svakodnevno rade dobro, jako sam zadovoljan. Videli smo dosta novih lica. Imali smo par šansi u prvom poluvremenu, preko kojih smo mogli da damo drugi gol. Dragović je takođe danas nastupio posle duže pauze, uz njega i Bukari. Na terenu je bilo i dosta mladih igrča, koji odlično treniraju uz starije fudbalere. Zadovoljan sam, idemo dalje, zaključio je Milojević.

Zvezda za vikend dočekuje Železničar u 30. kolu šampionata, poslednjem pred plej-of.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vildoza: Srećan sam što se vraćam u Beograd

Bivši igrač Crvene zvezde, Luka Vildoza trenutno nastupa za grlki Panatainaikos, ali ga samo lepa sećanja vezuju za crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE