Trener Efesa pred Zvezdu: Potrebno je da se borimo svih 40 minuta

Košarkaši Efesa u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige će dočekati ekipu Crvene zvezde. Trener turskog tima Tomislav Mijatović smatra da će njegovoj ekipi biti neophodna maksimalna koncentracija u napadu i odbrani, ako želi da ostvari trijumf koji će joj garantovati plasman u plej-in Evrolige.

– Vraćamo se u našu voljenu Halu sportova Sinan Erdem, na poslednji meč ligaškog dela Evrolige. Igramo izuzetno važnu utakmicu, protiv iskusne ekipe, u kojoj se nalaze igrači sa domaćim i međunarodnim iskustvom, rekao je Tomislav Mijatović.

Tim iz Istanbula je veliki favorit, ali to mora da dokaže i u utakmicu u kojoj će biti pod velikim imperativom i pritiskom.

– Crvena zvezda je veoma dobro vođen tim, i da bismo pobedili, što je naš krajnji cilj, potrebno je da se borimo svih 40 minuta, da budemo na maksimumu energije i koncentracije u svim segmentima odbrane i napada. Moramo da damo sve od sebe na svom terenu, uz podršku naših navijača, zaključio je Mijatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON PORAZA OD NOVOSAĐANA: Rade Bogdanović imao poruku za Partizan

Fudbaleri Partizana izgubili su od Vojvodine 3:2 u 3. kolu plej-ofa Superlige Srbije. Crvena zvezda je overila titulu, a crno-belima...

POVEZANE OBJAVE