IGRAJ ZA FAJNAL-FOR: Poslednje kolo Evrolige ti donosi put i smeštaj u Berlonu!

Obezbedi kartu za fajnal-for Evrolige!

Četvrtak i petak rezervisani su za spektakularne evroligaške utakmice, pa nas tako i sada čeka nekoliko vrlo interesantnih utakmica.

Na parket će ponovo izaći košarkaši beogradskih „večitih“ rivala, a uveliko se piše o tome da ći crno-beli „navijati“ za Crvenu zvezdu Meridianbet, s obzirom na to da je utakmica protiv Efesa i te kako rezultatski važna za izabranike Željka Obradovića.

Osim toga, čeka nas okršaj i Monaka i Bajerna, Žalgirisa i Real Madrida, kao i još nekoliko zanimljivih mečeva.

A, upravo oni vas mogu odveći na fajnal-for Evrolige! Kako?

Za početak, registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikuj svoj nalog i odmah dobijaš fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA i to POTPUNO BESPLATNO!

A, onda… Uplati depozit u minimalnoj vrednosti od 2.000 dinara, istraži ponudu u Meridianu, odigraj tiket i ako tvoj dobitni tiket ima ukupnu najveću kvotu sa isključivo košakraškim događajima – karta i smeštaj u Berlinu su tvoji!

U to ime, evo nekoliko predloga za tiket:

Monako – Bajern 1.20 5.20,Žalgiris – Real Madrid 2.25 1.65,Efes – Crvena zvezda Meridianbet 1.15 6.20,Partizan – Valensija 1.20 4.60,Olimpijakos – Fenerbahče 2.55 2.75,

Kompletnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE i prepustite se čarima najvećih kvota i vrhunskih dobitaka!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TEŠKO DA MOŽE BOLJE: Inter je pronašao igrača kakvog je godinama tražio

Dok je Inter na dominantan način stigao naslova prvaka Italije, čelnici milanskog velikana punom parom spremaju plan za sledeću...

POVEZANE OBJAVE