Neslavan kraj loše sezone u Evroligi: Katastrofalna Zvezda poražena u Istanbulu!

U okviru poslednjeg 34. kola Evrolige, košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Anadolu Efesa u Istanbulu rezultatom 100:55.

Loše su obe ekipe krenule u meč, Zvezda je povela 6:5, međutim Efes je napravio seriju i od tada je turski tim stalno bio u vođstvu. Mitrović je održavao Zvezdu u životu, a rezultat na kraju prve deonice je bio 15:11.

U drugoj deonici, totalna dominacija turskog kluba, crveno-beli su imali mnogo izgubljenih lopti, pokušao je Gedraitis za tri poena, zabeležio promašaj. Potom i Jago posle ofanzivnog skoka, ali bez poena. Zatim je Oturu bio siguran sa penala oba puta posle faula Teodosića.

Nova izgubljena lopta Teodosića. Brajant siguran sa penala posle faula Bolomboja. Zvezda nije imala rešenje za Brajnta koji se raspucao, a na kraju prvog poluvremena rezultat je bio 45:31.

Ništa novo ni na startu drugog poluvremena, Zvezda je igrala loše kako u napadu tako i u odbrani, turski tim je uvećavao svoju prednost i u jednom momenutu otišao i na plus 25. Brajant je nastavio tamo gde je stao u prvom poluvremenu, nova izgubljena lopta za Zvezdu, a potom njegova nova trojka.

Loša reakcija Zvezde, Klajburn je došao do poena. Potom nova izgubljena lopta Teodosića i faul Tompkinsa nad Vilisom, koji je siguran sa linije penala oba puta. Efes je održavao prednost i u poslednjoj deonici, Zvezda je izgledala kao na rekreativnom meču, a rezultat je bio 100:55.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: U Lejkersima ponovo ceh platio trener

Posle ispadanja u 1/4 finalu plej-ofa Zapadne konferencije od Denvera, u Los Anđeles Lejkersima su odlučili da ponovo...

POVEZANE OBJAVE