SADA DRUGAČIJI ISHOD: Ponovo revija brejkova, Đoković srušio Musetija! (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, plasirao se u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu. Najbolji igrač sveta, savladao je Lorenca Musetija sa 2:0.

Po setovima 7:5, 6:3 i tako mu se revanširao za poraz prošle godine na ovom takmičenju. I to u istoj fazi turnira. Nakon što je danas nadoknadio brejk zaostatka u prvom setu.

Srbin je već u prvom gemu na svoj servis imao problema i susreo se sa brejk loptama Italijana. Drugu je iskoristio i odmah oduzeo servis najboljem igraču sveta. Sigurnim servisom brzo stigao do 2:0.

Novak se tek potom upisao na semafor. Mučio se u svojim servis gemovima, ne želevši da se Museti još više odlepi. Spasavao brejk lopte i u četvrtom gemu Đoković. Uspeo da to učini, ali je Italijan održavao 2 gema viška kako se set bližio kraju.

Đoković je vratio brejk minusa. U osmom gemu izjednačio je na 4:4. Iskoristivši prvu brejk loptu za egal. Potom je zadržao servis i potpuno preokrenuo na 5:4. Novim brejkom, Srbin je poveo sa 1:0 u setovima, nakon sat vremena i 6 minuta ogromne borbe.

Na osnovu dobre igre iz finiša prethodnog seta, Đoković ovog puta dobija prvi servis gem na startu drugog dela igre. Odmah napravio brejk za 2:0. Italijan odmah vratio izgubljeno. A Đoković nastavio razmenu brejkova i poveo 3:1. Ovog puta nije dozvolio brejk, već je došao do ogromnih 4:1 i nadomak trijumfa.

Ali se Italijan nije predavao. Vratio se na 4:3. Ali nije uspeo da poravna jer je Đoković novim brejkom poveo 5:3 i u narednom gemu servirao za trijumf. Ekspresno je Srbin stigao do tri meč lopte.Iskoristio je odmah prvu za plasman među najboljih osam.

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Australijanca Aleksa De Minora.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE