Bregar zadovoljio, RSS mu obnovio ugovor!

Na današnjoj sednici Upravnog odbora, Rukometni savez Srbije jednoglasno je izglasao poverenje selektoru ženske seniorske selekcije Srbije, gospodinu Urošu Bregaru.

Dosadašnji trener najboljih srpskih rukometašica potpisaće novi, četvrtorogodišnji ugovor, te će i na predstojećem Evropskom prvenstvu predvoditi Srbiju sa klupe.

Posle uspešnih kvalifikacija i plasmana na šampionat Evrope, predsednica RSS obrazložila je obostranu želju za nastavkom saradnje, a članovi Upravnog odbora usaglasili su se i dali svoju podršku za novi mandat.

Zaista smatram da selektor Bregar i njegov stručni štab zaslužuju podršku da nastave da sprovode započeti proces rasta i napretka ženske seniorske selekcije Srbije. Zadovoljna sam kako su devojke igrale, naročito u ovom drugom delu kvalifikacija i smatram da je Bregar trenutno najbolje moguće rešenje pod trenutnim okolnostima. Kontinuitet nije nešto na šta smo navikli javnost, ali želimo to da promenimo i da stanemo iza selektora i pružimo mu podršku još jednim mandatom. Verujemo u njihov rad i napredak je kod igračica toliko evidentan da smatram da je to najbolji pravac kojim dalje treba da idemo, poručila je gospođa Milena Delić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kaminski i Partizan: Centar oprostio dug crno-belima

Amerčiki košarkaš Frenk Kaminski  završio svoju misiju u Partizanu. Očekivalo se da nekada NBA košarkaš bude veliko pojačanje Partizana,...

POVEZANE OBJAVE