Nedeljković dobija ozbiljnu konkurenciju u Aston Vili?!

Kosta Nedeljković je u zimskom prelaznom roku potpisao za Astoni Vilu u transferu vrednom 9.000.000 evra, nakon samo šest meseci u dresu Crvene zvezde.

On je ostao na pozajmici u srpskom šampionu do kraja aktuelene sezone, ali će za samo jednu sezonu preći put od Prve lige Srbije – gde je igrao za filijalu Grafičar – do Premijer lige. Kako stvari sada stoje, mogao bi da i u dresu novog kluba zaigra i u Ligi šampiona, gde se odlično pokazao ove nastupajući za Zvezdu.

Baš s obzirom na tu činjenicu, a verovatno i zbog mladosti Nedeljkovića, na Vila Parku su namerili da angažuju još jednog, iskusnijeg desnog beka. Prvi pik je, kako navodi Kalčomerkato, holandski fudbaler Denzel Damfris.

Jasno je da će se Damfris ove sezone radovati šampionskoj tituli Serije A, a ostaje samo pitanje (dana) kada će se to i formalno desiti. Na Đuzepe Meaci imaju nameru da ga zadrže, ali se situacija komplikuje.

Standardni desni bek ima još godinu dana ugovora, pa su mu u Interu ponudili novi uz povećanje godišnje plate sa 2 i po na 4 miliona evra. Ipak, njegov agent navodno zahteva jedan milion više, što bi mogao da bude kamen spoticanja, pošto Inter odavno nije među platežno najmoćnijim timovima.

Kako se navodi, pregovori još uvek nisu počeli, ali bi to uskoro moglo da se dogodi, a pominje se obeštećenje od 30.000.000 evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan voli sedmerce: Marjanović izborio majstoricu u Šapcu

Rukometaši Partizana izjednačili su u polufinalnoj seriji protiv Metaloplastike na 1:1 pošto su na Banjici slavili posle boljeg izvođenja...

POVEZANE OBJAVE