RADNIČKI NAPADA TREĆE MESTO: Gavrilović svestan značaja utakmice, pobeda je imperativ

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog bili su uspešni u regionalnoj ligi i osvojili šesto mesto u svojoj grupi za plasman.

Što se domaćeg prvenstva tiče, oni sutra dočekuju Šabac. U susretu važnom za treće mesto na tabeli.

Pred utakmicu, govorio je prvotimac tog kluba Bogdan Gavrilović o očekivanjima.

Sigurno da su nam te dve pobede mnogo značile, kako na samopouzdanju, tako i brušenju forme za finiš domaćeg šampionata. Pokazali smo da su neki naši prethodni kiksevi protiv Solarisa i Primorja bili plod naše trenutne neuigranosti i nesigurnosti i ovim pobedama smo na pravi način zapečatili tu priču. Iz svakog meča izlazimo sve uigraniji, sve bolje se razumemo kao ekipa i forma nam dolazi u zenit pred plej-of. Ovo je naša najbitnija utakmica za treće mesto. Pobeda je imperativ i daće nam dodatan vetar u leđa pred plej-of. Mislim da su, kao i u svakom duelu, veća volja i agresivnost, uz dobru odbranu, recept koji vuče ka pobedi. Pokazalo se da nam prijaju utakmice na manji broj i da u svakom meču na manji broj golova imamo veće šanse za pobedu. Nadam se da ćemo ponoviti dobru timsku odbranu iz Šapca i da ćemo novom pobedom ostvariti željeni cilj, rekao je on u izjavi za klupske medije.

Utakmica Radničkog i Šapca, kao što je rečeno, igra se sutra sa početkom od 20 sati uz besplatan ulaz.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasio se Saldanja nakon smene Duljaja (FOTO)

Brazilski napadač i igrač Partizana Mateus Saldanja prvi je fudbaler crno-belih koji se oglasio nakon što je klub smenio...

POVEZANE OBJAVE