BARAĆ PRED CEDEVITU: Tim sastavljen od igrača sa velikim plej-of iskustvom

Košarkaši Mege su nakon ligaškog dela obezbedili prednost domaćeg terena u plej-ofu ABA lige.

U prvom meču četvrtfinalne serije, prekosutra dočekuju Cedevita Olimpiju.

Na konferenciji za medije pred meč, oglasio se trener Marko Barać.

Druga sezona zaredom u plej-ofu. Veliko zadovoljstvo i velika čast za nas. Ligaški deo sezone je bio više nego uspešan, ali dolazi nešto što je za nijasnsu drugačije. Plej-of, potpuno drugačija košarka, gde jedva čekamo da steknemo iskustvo, imamo dva igrača koja su igrala prošle godine plej-of. Ekipa je puna samopouzdanja, na talasu dobre košarke izu cele sezone vezala nekoliko pobeda i nadam se da ćemo prvu utakmicu dočekati najspremniji. Cedevita Olimpija je tim sastavljen od igrača sa velikim plej-of iskustvom, tu su igrači koji su osvajali titule, igrali finala, znaju kako se to radi. U svim plej-of takmičenjima postoji to da igrači uzimaju vlasništvo kada počinje da se igra za titulu i oni u tom delu imaju prednost. Izuzetno smo mladi i sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo dokle će nas to dovesti, rekao je on.

Oglasio se i prvotimac Stefan Miljenović:

Čestitao bih saigračima i trenerima na velikom uspehu, nije mala stvar kao najmlađa ekipa biti četvrti. Cedevita Olimpija je iskusan tim, sa dobrim igračima i čeka nas težak posao. Pozvao bih sve navijače da dođu, da nas podrže. Da damo sve od sebe, odigramo našu košarku i nadam se da će to biti dovoljno za pobedu. Čitave sezone se igra za plej-of. Završili smo sezonu na najbolji način. Još smo mladi, svaki trening još jače radimo i nadam se da ćemo to pokazati, zaključio je.

Mega i Cedevita igraju u ponedeljak od 20 časova.

FOTO: Mega MIS/ Ivica Veselinov

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković otpustio još jednog trenera!

Najbolji svetski teniser Novak Đoković završio je saradnju sa još jednim trenerom, sa kojim je imao puno uspeha. U pitanju...

POVEZANE OBJAVE