Duljaj pred Čukarički pozvao navijače da dođu Banovo Brdo i otkrio status Saldanje

Fudbaleri Partizana meč 30. kola igraju sa Čukarički na Boanovom Brdu, pred početak ple-ofa.

Pobeda je imperativ za ekipu Igora Duljaja, koja je u minusu 4 boda u odnosu na Crvenu zvezdu.

Trener Partizana poziva na ozbiljnost i svoje igrače i navijače pred duel sa teškim protivniko.

– Oni su u poslednjih nekoliko godina rasli, to su pokazali i u duelima sa Partizanom i Zvezdom, radi se o ozbiljnoj ekipi koja zna da igra fudbal. Svima mogu predstavljati problem. Oni su izuzetno opasni posle prekida, imaju odlične izvođače, skakače, na to moramo obratiti pažnju. Neće biti lako ostvariti cilj i osvojiti tri boda, rekao je Duljaj na konferenciji za medije.

Podsetio se trener crno-belih i prošlogodišnjeg susreta sa istim protivnikom.

– Nemam prijatna iskustva sa Čukaričkim na njihovom terenu, prošle godine smo uz nemile scene izgubili. Pokušaćemo to da promenimo, termin je odličan, očekujem dosta naših navijača. To je poslednja utakmica pred plej-of, a naš je cilj i zadatak da osvojimo tri boda.

Najbolji strelac ekipe Mateus Saldanja se oporavio od povrede.

– Svi su u trenažnom procesu, trenirao je i Saldanja poslednja dva treninga sa ekipom, razmisliću šta je najbolje posle večerašnjeg treninga i da li će biti u rotaciji. Ne smemo da zaboravimo da imamo igrače sa dva, tri kartona jer nas posle ove utakmice očekuju neke važne. Biće nekoliko promena, ne mnogo, zato što nije baš prijatno ako menjate dosta, istakao je Duljaj.

Posle meča protiv Brđana počinje plej-of, što znači i večiti derbi koji je na programu sledeće subote od 18 časova na stadionu Crvene zvezde, ali Duljaja trenutno ne zanima ta utakmica.

– Mi imamo pritisak, ko god je u Partizanu radi i igra pod pritiskom, ali ta utakmica je toliko daleko, da u ovom trenutku ne razmišljamo o tome. Fokus je sutrašnja utakmica, niti me interesuje žreb za Kup niti sledeće kolo, zaključio je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Nadal u svom stilu, posle tri sata, u osmini finala

Španski teniser Rafael Nadal savladao je Pedra Kaćina u trećem kolu mastersa u Madridu posle tri seta 6:1, 6:7,...

POVEZANE OBJAVE