Junajted remizirao: Liga šampiona sve dalje, mladi štoper će želeti da zaboravi utakmicu što pre (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Junajteda remizirali su na gostovanju Bornmutu u 33. kolu Premijer lige, pošto je duel završen rezultatom 2-2.

Tako je tim Erika ten Haga još dalje mestu u Ligi šampiona sledeće sezone, ali i bilo kom evropskom takmičenju, pošto Aston Vila i Totenhem imaju čak deset bodova više.

Domaćin je poveo već u 16. mintu, nakon kardinalne greške fudbalera Junajteda prvo na sredini terena, a potom i odbrane, konkretno mladog Vilija Kambvale. Mladi francuski štoper je ostao potpuno inferioran u duelu sa strelcem gola, a na kraju je završio i na zemlji posle driblinga napadača, koji je potom lako postigao gol za 1-0.

Rezultat je poravnao Bruno Fernandeš svojim prvim golom u 31. minutu, kada je, nakon što je loptu koja je stigla do njega na petercu, po prijemu volejom zakucao u mrežu.

Prednost Bornmutu je samo pet minuta kasnije vratio Džastin Klajvert preciznim udarcem iz šesnaesterca nakon što je sebi izgradio poziciju, da bi konačnih 2-2 u 65. minutu postavio Bruno Fernandeš sigurnim izvođenjem penala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE