Lazetić pred vojvođanski derbi: Mnogi naši igrači žive u Novom Sadu pa ne moram da ih motivišem

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju 14. aprila od 16.30h gostuju ekipi Vojvodine u Novim Sadu, u vojvođanskom derbiju 30. kola Superlige, uz obećanje da će biti maksimalno motivisani i spremni za protivnika.

Šef stručnog štaba TSC Žarko Lazetić je pred utakmicu istakao da je od dolaska novog trenera, Bandovića,  ekipa Vojvodine na uzlaznoj putanji.

– Napredak protivnika se vidi i po boljim rezultatima i po boljoj igri. Iz utakmice u utakmicu su  sve uspešniji. imaju kvalitetne individualce, pomenuću samo izvanrednog mladog golgetera Ivanovića. Kompaktni su, dobri defanzivno i nema sumnje da je pred nama pravi derbi. Vojvodina je u uzlaznoj  formi, plasirali su se u polufinale, a i mi smo u dobrom momentu, tako da će meč biti sjajan. Voleo bih da što veći broj navijača dođe da odgleda duel dva vrhunska tima u dobrom ambijentu i sjajnoj atmosferi Karađorđa, rekao je Lazetić.

Prema njegovim rečima, dobro je što je TSC, posle zgusnutog rasporeda, imao čitavu nedelju da se pripremi za protivnika.

– Svesni smo da je Vojvodina na domaćem terenu uvek veliki izazov i da moramo biti spremni. Protiv Čukaričkog jesmo bili dominantni ali ne i konkretni u samoj završnici. Sada smo radili na detaljima po pitanju ofanzive, a pred Vojvodinu je uvek važno ozbiljno se pozabaviti i defanzivom. U svakom slučaju, moji momci su izvanredno trenirali, što je meni veoma važno, a što celoj ekipi daje samopouzdanje. Spremni smo i svesni da moramo biti na maksimalnom nivou ako želimo dobar rezultat u Novom Sadu.

Trener TSC-a je iskoristio priliku da kaže da na utakmici neće igrati povređeni Ćalušić, Kuveljić i roviti Mirčevski.

„Osim njih, svi ostali treniraju dobro, a ovog puta nemamo probleme ni sa kartonima. Imamo mnogo igrača koji zaslužuju da uđu u igru i zato smo stalno „na slatkom mukama“. Iz utakmice u utakmicu menjamo postavu i biramo pojedince za koje smatramo da mogu da donesu rezultat. Ove nedelje mi posao oko motivacije olakšava činjenica da mnogi naši igrači žive u Novom Sadu i da postoji određeni lokalni rivalitet sa protivničkim fudbalerima, tako da će sigurno biti ekstra motivisani, našalio se Lazetić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE