Vlasnik Panatinaikosa pohvalio Milutinova!

Prethodne noći stigle su sjajne vesti za Olimpijakos ali i za Košarkašku reprezentaciju Srbije. Nikola Milutinov se vratio na teren nakon teške povrede.

Prethodne večeri je posle velike pauze bio na parketu i odigrao je pet minuta u pobedi grčkog velikana nad Fenerbahčeom. Srpski centar je izrazio veliko zadovoljstvo što je imao priliku da pomogne ekipi.

Sve je bilo teško. Nakon operacije, bio sam malo iscrpljen. Prošao sam kroz teške trenutke, ali moja porodica, organizacija Olimpijakosa, bili su uz mene. Bez njihove podrške, povratak bi bio još teži za mene. Ali važno je da su ti dani sada iza mene. Zaista sam uzbuđen što imam priliku ponovo nositi dres Olimpijakosa. Vratio sam se u ovaj sjajan tim, i naravno, pobeda čini ovaj dan posebnim za mene, rekao je Milutinov.

Ne želi previše da razmišlja o raspletu u domaćem prvenstvu, odnosno Evroligi.

– Hajde da idemo korak po korak. Želeli smo da završimo regularni deo sezone pobedom i da vidimo šta će se dogoditi nakon toga sa plej-ofom. Imamo mnogo važnih mečeva pre toga, posebno u grčkom prvenstvu, i želimo da se prvo fokusiramo na te utakmice.

Imao je zanimljivu izjavu vezanu za navijače Panatinaikosa. Upravo se na velikom derbiju protiv Zelenih povredio i tada je dobio aplauze od publike u OAKA Areni.

– Želim da kažem nešto što možda neće svima biti po volji. Želim da zahvalim navijačima Panathinaikosa koji su me aplaudirali i bodrili u teškom trenutku za mene. Zato zaista želim da im se zahvalim i to mislim. Pokazali su koliko su veliki, rekao je Milutinov, a vrlo brzo se na svom Instagramu oglasio prvi čovek Panate Dimitris Janakopulos, koji se poklonio srpskom centru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE