JOKSIMOVIĆ O PAZARU: Da nastavimo sa sakupljanjem bodova

Fudbaleri niškog Radničkog sutra gostuju Novom Pazaru u 30. kolu Superlige Srbije.

Obe ekipe će biti u plej-autu a nešto bolje se osećaju Nišlije sa tri pobede u poslednjih pet mečeva.

Pazarci su promenili trenera i ostali bez polufinala Kupa i još uvek ne znaju za trijumf u šampionatu i pobede u Subotici početkom marta.

Pred meč oglasio se trener niške ekipe Dejan Joksimović.

Ostvarili smo tri vezane pobede u desetak dana što je za nas, s obzirom na situaciju u kojoj smo se nalazili i u kojoj se još uvek nalazimo, jako bitno. Očekujem da nastavimo u istom ritmu. Mi smo sa te tri pobede, samo došli u situaciju da možemo više sami da odlučujemo o svojoj sudbinu, ne obraćajući pažnju na rezultate naših rivala. Naravno da u narednom periodu, već u Novom Pazaru, treba da iskoristimo priliku i nastavimo da sakupljamo bodove koji će nam biti jako bitni da bi ostvarili naš cilj – opstanak u ligi. Što se tiče utakmice u Novom Pazaru, bez obzira na njihove rezultate ostvarene u ovom prolećnom delu prvenstva, koji sigurno nisu na nivou očekivanja, treba istaći da se radi o jednoj jako kvalitetnoj ekipi. Ekipi, koja je prema njihovim rečima, projektovana da igra Evropu i sa igračima koji mogu da jednim potezom odluče utakmicu, a tu pre svega mislim na Ljajića, Sumu, Šćepovića. Mi smo u pripremi utakmice obratili pažnju na novine i specifičnosti u igri koje je doneo kolega Matić, rekao je on.

Novi Pazar i Radnički igraju sutra od 16 časova na stadionu kraj Jošanice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE