Klop nakon bolnog poraza: Nije lako pričati o ovom meču

Fudbaleri Liverpula poraženi su danas na svom terenu od Kristal Palasa rezultatom 1:0 u u takmici 33. kola Premijer lige.

Liverpul je ovim porazom smanjio šanse za titulu u Premijer ligi, a nakon poraza trener tima sa Enfilda Jirgen Klop bio je razočaran..

-Stojim ovde i nije sada lako pričati o ovom meču. Dve različite utakmice, rekao bih, u prvom i drugom poluvremenu. Prvo apsolutno nije bilo dobro, tako da smo pokazali reakciju. Reakcija je bila takva da smo pokušali da izbacimo iz glave šta nam se desilo na prethodnom meču. Bilo je užasno primiti takav gol, imali su potpuno slobodnog igrača u prostoru. To ne sme, ali se dešava. Endi Robertson je posle skinuo loptu sa gol linije, to je kao da ste dali gol ako ne primite iz takve situacije. Kristal Palas nije imao mnogo posle toga, kontrolisali smo meč bolje. U drugom delu, ako ne iskoristite onakve šanse, šta dalje treba da kažem?, rekao je Klop i dodao:

-Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje. Trent je ušao i struktura se promenila. Napravili smo im probleme i imali velike šanse. Da smo pobedili 4:1 pričali bismo o istom meču sa potpuno drugačiji rezultatom. Ali nismo to uradili i moramo to da prihvatimo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MOGU DA OVERE TITULU: Poruka Milojevića pred TSC

Fudbaleri Crvene zvezde u 3. kolu plej-ofa Superlige sutra dočekuju ekipu TSC-a. Porazom Partizana od Vojvodine bi matematički osvojili 35....

POVEZANE OBJAVE