KREĆE RENOVIRANJE TIMA: Bahar pred velikim izazovom

Od početka nove sezone, ekipu Makabija iz Haife ponovo će voditi Barak Bahar.

Vratio se u tim nakon epizode sa Crvenom zvezdom.

Izraelski portal Israelhayom već se bavio mogućim pojačanjima za narednu sezonu.

Prvi od njih je pokušaj da se vrati nekadašnji kapiten Neta Lavi koji je izgubio mesto u timu Gamba Osake, navodi ovaj portal. Drugi je u planu Šagiv Jehezkel koji nastupa za tursku Antaliju.

Ekipu je napustio Omer Acli otišavši u Emirate i ekipu Al Aina sa kojom ove sezone igra polufinale azijske Lige šampiona. Pomenuti portal piše da on želi da se vrati, ali ima ugovor za narednu sezonu. Dodaje se da bi Makabi mogao da ga dovede ako raskine ugovor a oni plate preostali iznos za neodigranu sezonu u Al Ainu.

Plan je i prodaja napadača Frandzi Pjeroa koga su igrači i navijači Crvene zvezde dobro upamtili za sedam i po miliona evra. Umesto njega bi doveli drugog napadača. Uz nadu da se sa pozajmice vrati i Tijaron Šeri koji je u holandskom Nek Najmehenu.

Problem je i sa dovođenjem inostranih igrača, pogotovu što traje sukob u Izraelu, zaključuje se u tekstu tamošnjeg portala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE