PORAZ CRNO-BELIH: Čukarički pobedio Partizan (VIDEO)

U okviru 30. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana su kao gosti izgubili od Čukaričkog rezultatom 3:2.

Veliki peh za Partizan desio se na samom početku meča. Golman Partizana Aleksandar Jovanović dobio je žestok udarac od fudbalera Čukaričkog Đorđa Ivanovića, pa je nastao višeminutni prekid kako bi mu se ukazala pomoć. Stisnuo je zube jedan od najboljih u Partizanu pa je nastavio meč….. Partizan je prvu priliku imao u 8 minutu kada je šutirao Zahid ali nije bilo dovoljno da se ugrozi golman domaćih. Od tog trenutka Čukarički je zaigrao bolje i bio malo bolji rival. Za bolju igru, nagrada je stigla u 28. minutu a strelac je bio Vinisijus Mel. Ivanović, je protutnjao po desnoj strani, poslao lep pas u kazneni prostor za Docića, a ovaj je samo prosledio loptu do Brazilcca koji je matirao Jovanovića. Sa tim rezultatom se otišlo i na poluvreme, a pri kraju prvog dela, golman Partizana Jovanović nije mogao da nastavi meč pa je zatražio izmenu. U samom finišu prvog poluvremena Partizan je imao ozbiljnu priliku, Zahid je centrirao iz slobodnog udarca, Kovačević bio najviši u skoku, ali je pogodio prečku gola Čukaričkog.

Na startu drugog poluvremena Duljaj je uveo Nikolića umesto veziste Kastilja i pokušao da razdrma svoj tim. Međutim, ofanziva se odmah nije isplatila, pa je domaćin stigao do novog gola, a strelac je bio Đorđe Ivanović. Partizan je rezultat smanjio tek u 90. minutu preko Severine, koji je šutirao volej iz mesta i sa nekih 17 metara postigao perfektan gol, za 2:1. Partizan je vršio inicijativu i ubrzo stigao do izjednjačenja.  Nikolić je u 92. minutu asistirao za Baždara, a ovaj je matirao Samurovića, za 2:2. Nakon sjajne igre, usledio je hladan tuš za Partizan i to opet od svog nekadašnjeg fudbalera. Ivanović je istrčao po levoj strani, centrirao u kazneni prostor, a Nikčević je glavom smestio loptu u mrežu, za konačnih 3:2.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE