Rutinska pobeda Zvezde pred meč sezone!

U 30. i poslednjem kolu Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde savladali su Železničar iz Pančeva rezultatom 3:0.

U 7. minutu je Zvezda imala ogromnu priliku, usledioje visok centaršut sa desne strane Stefan Obradović je tek uspeo ovlaš glavom da je zakači. o je nije poremetilo, pa je lopta prošla do druge stative gde je nogu poturio Olaijinka, a lopta se sporo kretala ka golu Pančevaca.

I takva je bila neuhvatljiva za Mijatovića, ali je na njegovu sreću prošla pored stative. U nastavku nije bilo družeg vremena prave prilike, Ivanić je u 31. minutu imao solidnu šansu.

Sjajno je Olajinka pronašao Ivanića, a ovaj izbio sam ispred Miajtovića. Šutirao je u suprotan ugao, ali je lopta prošla pored stative.

Ipak u 45. minutu gol za crveno-bele, Bukari je centrirao, a Ivanićje uspeo da dohvati loptu glavom i matira protivničkog golmana za 1:0.

U drugom poluvremenu ponovo je Olajinka u jednoj od glavnih uloga. Nigerijac sa levog boka šutira snažno, ali direktno u Mijatovića. Golman Železničar je prosledio loptu u korner. Ipak u 72. minutu, Katai je centrirao sa desne strane i pronašao napadača Zvezde koji glavom smešta loptu u kontra ugao za 2:0.

Tačku na ovaj meč je stavio Olajinka u 87. minutu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE