Čović otkrio koja dva igrača Duško Ivanović nije želeo u timu pred početak sezone!

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se u lošoj formi i nakon debakla protiv Anadolu Efesa u posledenjm kolu Evrolige jedva su došli do pobede nad Studentskim centrom na startu plejofa ABA lige.

Neposredno nakon utakmice predsednik kluba Nebojša Čović gostovao je na televiziji “Arenasport”, gde je prokomentarisao poslednja izdanja ekipe.

Mislio sam da su igrači izvukli određene pouke. Utakmica iz Istanbula je sramota za Crvenu zvezdu. Očekivao sam posle razgovora koje su imali da će ozbiljnije ući u duel sa Studentskim centrom. To ne može tako da funkcioniše i Bog nas je opet pomazio na neki način. Ja kao predsednik kluba moram da razumem sve i dobro i loše, rekao je Čović.

Mnogo se očekivalo od ove sezone s obzirom na to da je tim rano formiran uz angažovanje brojnih inostranih pojačanja. On je otkrio kako se razvijala situacija sa Nejpirom i Bolombojem, za koje je malo falilo da ne započnu sezonu u redovima Zvezde.

Promašeno je sa prvim plejmejkerom. Ko je mogao da zna da Šabaz neće biti taj. I da sam hteo da se bavim skautingom, nisam mogao jer sam tada bio operisan. Duško je napravio neke greške. On je i tada mislio da je pogrešio sa Bolombojem. Nije ga skinuo za prvu utakmicu. Negativna atmosfera se napravila kada je Šabaz opravdano kasnio na pripreme. Javio se i rekao da će kasniti zbog porodičnog problema. A Duško je bio zagovornik i da se ugovor raskine, otkrio je Čović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Nadal u svom stilu, posle tri sata, u osmini finala

Španski teniser Rafael Nadal savladao je Pedra Kaćina u trećem kolu mastersa u Madridu posle tri seta 6:1, 6:7,...

POVEZANE OBJAVE