Evroliga objavila raspored plej-ofa

Regularni deo Evrolige je završio posle 34 kola, a u toku ove nedelje nas čekuju plej-in utakmice koje će kompletirati parove doigravanja.

Prva utakmica plej-ofa je u utorak od 20.30 časova u Atini gde će Panatinaikos dočekati pobednika sutrašnjeg plej-in meča između Makabija i Baskonije. Istog dana, pola časa kasnije, Real će ugostiti pobednika plej-ina u kom će poraženi iz meča Makabi – Baskonija dočekati pobednika duela Efes – Virtus. Dva dana kasnije u istim terminima igraće se druge utakmice tih serija.

Monako će u sredu od 19 časova ugostiti Fenerbahče, dva sata kasnije igraće Barselona i Olimpijakos. Dva dana kasnije u istim terminima igraće se druge utakmice tih serija.

Termini trećih i eventualnih četvrtih i petih utakmica biće naknadno objavljeni. Plasman na Fajnal-for u Berlinu od 24. do 26. maja obezbediće klubovi, koji u četvrtfinalnim serijama prvi stignu do tri pobede.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE