Kompletirano poslednje kolo Superlige: Mlada nada Partizana pogodila u remiju Novog Pazara, Mudrinski doneo pobedu u nadoknadi (VIDEO)

Danas su odigrane četiri poslednje utakmice 30. kola Superlige, kojima je završen prvi deo, i sada kreće borba za titulu i evropska takmičenja u plejofu, odnosno za opstanak u plejaut fazi.

U Novom Pazaru domaćin je remizirao sa niškim Radničkim, pošto je duel završen razultatom 2-2.

Stefan Vukić doneo je prednost gostima već u 9. minutu, da bi u 32. minutu mladi Mihajlo Petković, igrač pozajmljen iz Partizana, izjednačio.

Nigerijac Dele je vratio prednost na stranu Nišlija u 50. minutu sa penala, čime je svom učinku pridodao gol nakon asistencije. Na isti način je konačan rezultat postavio Adem Ljajić u 86. minutu.

Obe ekipe će u plejaut, ali nisu u kritičnoj situaciji, pošto je Novi Pazar deveti sa 36, a Radnički dva mesta iza sa 33 boda.

IMT je slavio na gostovanju protiv Mladosti u Lučanima sa 2-1.

Aleksandar Varjačić je doneo prednost domaćima u poslednjem minutu prvog dela, ali su gosti preokrenuli posle gola Terzića u 54. i autogola Miloševića samo tri minuta kasnije.

Mladost je tako poražena pred plejof, pošto je regularni deo završila na sedmom mestu, ali su oni glavni posao već obavili. IMT je sa druge strane na 12. poziciji sa 32 boda.

Spartak je u Subotici minimalnim rezultatom 1-0 bio bolji od Javora, a odlučujući pogodak postigao je Ognjen Mudrinski u zaustavnom vremenu.

Oba tima će u plejaut fazu, pošto je Spartak deseti sa 34 boda, a Javor na 13. poziciji sa 31 bodom.

Kragujevački Radnički nastavio je sa uspešnim igrama, pošto je savladao Voždovac na stadionu na krovu tržnog centra sa 2-1.

Vasilije Đurić doneo je prednost gostima u 11. minutu, ali je Đurđević izjednačio samo sedam minuta kasnije. Pobedu je doneo Milutin Vidosavljević u 71. minutu.

Voždovac je u nezavidnoj poziciji, pošto je sa 30 bodova tek na 14. mestu i čeka ga borba za opstanak , dok je Radnički peti sa 50 bodova, koliko ima i Vojvodina na mestu iznad, pa ih očekuje borba za izlazak u Evropu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj iskreno o svom statusu u Partizanu: Vruć krompir je u rukama Ivice Kralja, uvek je pričao da imam podršku

Jedan od glavnih vesti u svetu sporta u Srbiji u toku ponedeljka je najavljena smena Igora Duljaja sa mesta...

POVEZANE OBJAVE