OPET JE ONAJ STARI: De Ketelaere odlučio da li će se vratiti u Milan na kraju sezone!

Šarl de Ketelaere otkako je došao na pozajmicu u Atalantu iz Milana igra kao preporođen.

Belgijanac je u leto 2022. došao u Milan iz Klub Briža za čak 36,5 miliona evra, ali nije opravdao očekivanja “rosonera”, pa je prethodnog leta poslat u Bergamo na pozajmicu.

Ove sezone na 36 mečeva postigao je 10 golova i upisao osam asistencija.

De Ketelaere je italijanskim medijima rekao šta on trenutno želi kada je u pitanju sledeća sezona i nastavak njegove karijere.

Osećam se veoma prijatno u Atalanti. Naučio sam mnogo iz negativne sezone koju sam imao u Milanu. Naučite mnogo iz dobre sezone, ali naučite još više iz manje dobrih sezona. Ovde sam našao pravo okruženje i stil igre koji je samo Atalanta mogla da mi pruži. Gasperini? Igramo zaista dobar fudbal i vrlo je jasno šta svi moraju da rade. On je strog, ali pravedan. Otkupnina? Da je do mene, ostao bih u Atalanti, i zato što mogu da napredujem. Milan je sjajan tim, ali treba da igram i ne želim ponovo da završim na klupi, s obzirom na to da mi Atalanta mnogo pomaže: od osoblja do saigrača i navijača zbog kojih sam se osećao kao kod kuće, iskren je Belijanac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vildoza: Srećan sam što se vraćam u Beograd

Bivši igrač Crvene zvezde, Luka Vildoza trenutno nastupa za grlki Panatainaikos, ali ga samo lepa sećanja vezuju za crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE