Obradović pred Igokeu: Evo šta je izjavio trener Partizana

Košarkaši Partizana sutra na svom parketu dočekuju Igokeu u okviru plej ofa ABA lige. Utakmica se igra od 18 časova i 30 minuta.

Svoja očekivanja pred taj meč izneo je trener Partizana Željko Obradović.

– Da, imali smo par dana da pripremimo tu seriju protiv Igokee i to je ono najbitnije, da razmišljamo samo o njima, znamo kako izgleda plejof, da motivacija svih timova i igrača je na drugom nivou i da podignemo našu, protiv tima koji nas je iznenadio, pobedili su nas u Beogradu, to znači da moramo da pristupimo ozbiljno, rekao je Obradović i dodao:

– Rekao sam, to je nešto što kada pričamo o pripremi veoma važno, tako da… Plejof je izuzetno zanimljivo takmičenje, svi dolaze sa motivacijom i uvek je to prva stvar, mislim da je ekipa odradila ovih par treninga, danas imamo još jedan i nadam se da ćemo spremni početi.

Trofejni trener se podsetio i uspeha iz 1992. godine, kada je Partizan osvojio Evroligu, a on je bio trener.

– Da počnemo od onoga što je važnije, ljudi žele da kupuju nešto, mislim da u tom segmentu postoji mnogo rezervi i da bude na mnogo većem nivou, čestitam svima koji su učestvovali i koji rade na tome, da postoje butici da mladi kupuju. Mnogo puta je ispričano šta je bilo i kako, drago mi je da su igrači koji su bili najbitniji ponovo ovde, valjda će neke druge generacije doživeti nešto slično.

Za meč protiv Igokee konkurišu svi osim Pi-Džej Doužera.

– Isto kao i pred poslednju utakmicu, samo Doužer ne trenira, svi ostali su tu

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada se na teren vraća centar Mege

Košarkaši Mege neočekivano lako su se plasirali u polufinale plej-ofa ABA lige pošto su u dva meča ubedeljivo savladali...

POVEZANE OBJAVE