ODGOVORIO NAVIJAČIMA: Čović o skandiranju nezadovoljnih pristalica

Košarkaši Crvene zvezde su teškom mukom savladali SC Derbi u prvom meču četvrtfinala plejofa ABA lige rezultatom 83:81.

Navijači su bili izuzetno nezadovoljni, što su pokazali i skandiranjem protiv uprave, a na sve to je predsednik Crvene zvezde imao odgovor. On je jutros gostovao na televiziji Pink gde je imao poruku za te navijače….

– Mislim da je taj poraz u Istanbulu bruka i sramota, ali trebalo bi više dana da odvojimo ako hoćemo da pričamo šta je sve to bruka i sramota. Neprekidna je kampanja da je Zvezda neuspešna. Neki uspešni duže vreme ništa nisu uradili, pa osvojili jedan trofej sa 60 miliona evra. Onda nam uglave neku grupu ljudi juče, ne znam da li su plaćeni ili nisu. Možda imaju taj emotivni naboj bez aritmije, nego moraju nešto drugo da viču, oko “uprave napolje”. Prvo, oni nas nisu ni birali, neće nas ni terati napolje. Drugo, ja ne znam kuda da izađemo, neka dođu dole da nam oni objasne kuda da izađemo. Tih priča smo se naslušali i nagledali. I kada pogledate sve druge klubove u Sportskom društvu Crvena zvezda, opet ćete videti da imamo najbolje rezultate.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAGREJANI ZA PAO: Navijači Makabija u beogradu dočekali svoje ljubimce (VIDEO)

makabi u beogradu u utorak dočekuje Panatinaikos u trećem meču 1/4 finala plej-ofa Evrolige. Posle dva duela u Atini rezultat...

POVEZANE OBJAVE