Olimpijakos se obratio Janakopulosu: Dosta je bilo!

Odnosi između Olimpijakosa i Panatinaikosa dodatno su se “podgrejali” nakon derbija u domaćem prvenstvu.

Lavinu reakcija pokrenuo je prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos.

On je na društvenim mrežama, posle derbija, prokomentarisao, između ostalog, ponašanje trenera Pirejaca Jorgosa Barcokasa.

– Dali smo vam najmanje 10 šansi da se pridržavate onoga što je najbolje za naš sport, ali vi više volite da se glupirate, napisao je Janakopulos i dodao:

– Poslaću vas još jednom na parking.

Barcokas je ušao u žestoku raspravu sa trener Panatinaikosa Erginom Atamanom, a PAO je slavio u derbiju koji mu je doneo prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Pozivamo dobro poznatog parking domaćina, onoga koji voli da psuje svoj tim, igrače i navije, da preti sudijama (grčkim i stranim), sportistima (aktivnim i penzionisanim), premijeru i ministrima, predsedniku Košarkaškom saveza Grčke i predsedniku Evrolige, koji ostavlja prljav veš na klupi, priželjkuje ljudima smrt, ugrožava sugrađane nebezbednom vožnjom svakog dana, koji preti svima, da prestane da provocira i poziva na nasilje. Verujemo da će država sprovesti novi Zakon o sportu koji je kreiran da spreči ovakvo ponašanje i da će ga konačno zaustaviti, umesto što mu daje najveću i najmoderniju dvoranu u državi, kako bi stvorio uslove za neravnopravnu konkurenciju. Ili će ipak promeniti zakon i prilagoditi se njemu. Dosta je bilo, navodi se u saopštenju Olimpijakosa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE