Potvrđeno: Milošević više nije selektor Bosne i Hercegovine

Savo Milošević više neće biti selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Kako je potvrđeno za N1 čelnici N/FS BiH su obavili razgovor sa sada već bivšim selektorom oko produženja saradnje, a zaključak je bio da Savo Milošević želi nove izazove, a Savez dugoročnije rešenje na klupi selekcije koja ima veliki broj mladih igrača.

Milošević je na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine bio tek pet mečeva, od kojih je dobio samo jedan, onaj protiv Lihtenštajna na gostujućem terenu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će se održati u junu ove godine u Njemačkoj.

Zvjezdan Misimović i Izvršni Odbor N/FS BiH imaće težak posao da pronađu selektora koji će na duže staze, kako je te u intervjuu za N1 rekao predsednik N/FS BiH Vico Zeljković, ispratiti novu plejadu mladih igrača koja bi u roku od dve do četiri godine mogli da naprave određeni rezultat.

– Moramo da vidimo šta i kako dalje. Već smo napravili i određene analize, a javnost je iritiralo menjanje selektora. To smo radili iz dobre namere, ali nije uspelo. Sada imamo stav da kada u budućnosti budemo tražili selektora to će biti višegodišnji ugovor za naredna 2-3 ciklusa. Na taj način ćemo izaći pred sportsku javnost i prezentovati sve ciljeve kada je u pitanju reprezentacija, rekao je predsjednik N/FS BIH Vico Zeljković u nedavnom intervjuu za N1.

Prvi kandidat, prema onome što je potvrđeno za pomenuti medij jeste Sergej Barbarez.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE