Potvrđeno: Milošević više nije selektor Bosne i Hercegovine

Savo Milošević više neće biti selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Kako je potvrđeno za N1 čelnici N/FS BiH su obavili razgovor sa sada već bivšim selektorom oko produženja saradnje, a zaključak je bio da Savo Milošević želi nove izazove, a Savez dugoročnije rešenje na klupi selekcije koja ima veliki broj mladih igrača.

Milošević je na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine bio tek pet mečeva, od kojih je dobio samo jedan, onaj protiv Lihtenštajna na gostujućem terenu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će se održati u junu ove godine u Njemačkoj.

Zvjezdan Misimović i Izvršni Odbor N/FS BiH imaće težak posao da pronađu selektora koji će na duže staze, kako je te u intervjuu za N1 rekao predsednik N/FS BiH Vico Zeljković, ispratiti novu plejadu mladih igrača koja bi u roku od dve do četiri godine mogli da naprave određeni rezultat.

– Moramo da vidimo šta i kako dalje. Već smo napravili i određene analize, a javnost je iritiralo menjanje selektora. To smo radili iz dobre namere, ali nije uspelo. Sada imamo stav da kada u budućnosti budemo tražili selektora to će biti višegodišnji ugovor za naredna 2-3 ciklusa. Na taj način ćemo izaći pred sportsku javnost i prezentovati sve ciljeve kada je u pitanju reprezentacija, rekao je predsjednik N/FS BIH Vico Zeljković u nedavnom intervjuu za N1.

Prvi kandidat, prema onome što je potvrđeno za pomenuti medij jeste Sergej Barbarez.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda prodaje dvojicu mladih igrača za 2.000.000 evra!

Prelazni rok uveliko je počeo na Marakani objavom velikog transfera Osmana Bukarija, koji je za 7.000.000 evra prodat u...

POVEZANE OBJAVE