Poznat razlog sukoba Duljaja i Nađa!

Jutros je odjeknula vest da je došlo do sukoba između šefa struke Partizana Igora Duljaja i Alberta Nađa.

Sada je poznato više informacija, a kako Sport klub saznaje sukob rečima brzo se pretvorio u svađu i zapretio dodatnom eskalacijom – čak i upotrebom sile. Sve se završilo „samo“ na teškim rečima! U društvu Duljaja i Nađa našao se dovoljan broj prisebnih ljudi, kadrih da umire oba trenera. Fizičkog kontakta, na sreću, nije bilo, prenosi pomenuti medij.

Navodno, Duljaj i Nađ razmimoišli su se oko načina vođenja ekipe u predstojećoj utakmici na stadionu Crvene zvezde. Navodno, šef struke pominjao je telefonsku komunikaciju, što nije bilo po volji njegovom asistentu. Nađ se žestoko obrušio na šefa i odbio bilo kakvu mogućnost telefonskog vođenja utakmice sa tribina.

Nije to bilo sve, imao je šta i Duljaj da kaže u odbranu svoje teze.

Napokon, Nađ je otišao i korak dalje – optuživši šefa da je namerno dobio četvrti žuti kartona na Banovom brdu. Praktično, tvrdnjom da je Duljaj svesno išao na kartu suspenzije, doskorašnji asistent šefa stručnog štaba zatvorio je raspravu u Zemunelu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAGREJANI ZA PAO: Navijači Makabija u beogradu dočekali svoje ljubimce (VIDEO)

makabi u beogradu u utorak dočekuje Panatinaikos u trećem meču 1/4 finala plej-ofa Evrolige. Posle dva duela u Atini rezultat...

POVEZANE OBJAVE