Tompkins o Zvezdi: Volim svoje saigrače, volim upravu…

Trej Tompkins je pre dva meseca stigao na Mali Kalemegdan, a protiv Studentskog centra je odigrao prvu utakmicu pred domaćim navijačima u atmosferi pomalo neobičnoj za utakmice Crvene zvezde.

Amerikanac je bio zadovoljan zbog karaktera koji je pokazala ekipa.

– Ponosan sam na svoje momke što su pobedili utakmicu. Ponekad utakmica ne ide u očekivanom pravcu. Nekada igraš dobro, nekada igraš loše. Prosto – sezona je duga, različita lica tima su normalna, rekao je Trej Tompkins za Meridian sport.

Brzo se moglo zaključiti da bivši šampion Evrope nije preveliki ljuitelj javne reči, što se videlo po kratkim odgovorima koji su ipak donekle dali sliku kako je trenutno fizičko stanje Tompkinsa.

– Osećam se sjajno. Spreman sam da se takmičim.

Koliko je daleko od sto posto je bilo je naredno pitanje…

– Ne znam da li imam odgovor, ali mentalno sam uvek sto posto. Uvek želim da se takmičim, uvek želim da se borim bez obzira koliko se dobro ili loše osećam. To sam ja.

Već više od dva meseca je deo Zvezde, tako da je imao priliku da upozna sve ljude u klubu.

– Sviđa mi se ovde. Volim svoje saigrače, volim upravu, medijski tim, volim naše psihologe. Sve! Ovo je savršeno mesto za mene, poentirao je Tompkins, koji je vrlo pasionirano pratio Zvezdu u prethodnom periodu.

– Samo sam bodrio moje momke i bordiću ih uvek Mi smo jedno. Svako može da iskoči, što se videlo i protiv Studentskog centra. Bili smo dole, nije nam išlo, ali glavno je da budemo pozitivni i ostanemo zajedno jaki kao grupa. To je najvažnije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga kaznila Atamana i Panatinaikos

Dosta bure je bilo posle prvog meča Panatinaikosa i Makabija, u kojem su gosti iz Izraela došli do brejka. Posle...

POVEZANE OBJAVE