DAO GOL U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde se seća derbija pre 20 godina

Fudbalere Crvene zvezde predstojećeg vikenda očekuje 172. večiti derbi protiv Partizana i to u prvenstvu.

Iz crveno-belog tabora podsetili su na susret iz 2003. godine koji se igrao tačno 20. aprila. Utakmica koju su dobili sa 2:0

Jedan od strelaca, bio je i Dragan Bogavac:

Svi golovi u prvenstvu se ne pamte kao jedan u derbiju. Taj meč mi je posebno ostao u sećanju, pun stadion i predivna atmosfera. Partizan je sa klupe predvodio Lotar Mateus, na terenu su imali Tariba Vesta i sećam se da je pred taj susret bila velika razlika u korist večitog rivala. Dodatno su nas motivisali naši navijači, osetili smo odličnu energiju sa njihove strane. Ne sećam se da je protivnik imao ikakvu šansu da postigne pogodak u tom duelu, jer smo bili vrlo dominantni. Odigrao sam dobro taj derbi, namestio gol Boškoviću, a potom i sam zatresao mrežu, te mogu reći da je osećaj neprocenjiv. Pamtim takođe i moj prvi derbi. Igrao se na JNA i postigao sam gol. Svakom navijaču se u srcu posebno piše pobeda u derbiju i drago mi je da sam im donosio radost u tim trenucima, jer se zna koliko volim Zvezdu i koliko svaki Zvezdaš voli ovaj klub, rekao je on.

Bogavac je istakao da prati crveno-bele, ide na Marakanu i igra za veterane. Ceni da će Zvezda dobiti naredna dva derbija, pošto se i 24. aprila igra onaj u polufinalu kupa. Prvenstveni derbi igra se 20. aprila od 18 časova na stadionu “Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan bivši igrač Partizana blizu potpisa za PAOK

Poznato je da su navijači Partizana i PAOK-a u bratskim odnosima, a i u sastavu kluba iz Soluna uskoro...

POVEZANE OBJAVE