EPSKI TRIJUMF: BEOGRAĐANIN OSVOJIO BLIZU PET MILIONA DINARA!

Jedan igrač – dve igre i dobitak vredan skoro PET MILIONA DINARA!

Ono što je verni igrač Meridiana inicijala L. K. iz Beograda uspeo da ostvari se ne može meriti ni sa čim pre toga. Igrajući dve igre jednu za drugom uspeo je da osvoji skoro PET MILIONA DINARA!

DUEL IGARA pokazao se kao pravi izbor, a MESTO NAJBOLJE ZABAVE postalo je bogatije za još jednog MILIONERA!

Obračun na Divljem zapadu uz igru Dead or Alive 2 Feature Buy najavio je spektakularan dobitak. Zahvaljujući neodoljivoj bonus igri L. K je osvojio neverovatnih 2.465.640 DINARA.

Međutim, zabavi ni tu nije bio kraj. Nakon toga igrač se opredeljuje da nastavi avanturu u obračunu antičkih Bogova. Zeus vs Hades je igra koja mu je donela nestvarne džoker množioce. Upravo uz pomoć njih saldo na njegovom korisničkom nalogu je uvećan za dodatnih 2.444.400 DINARA! Tada je bilo jasno da će se L. K. opredeliti za isplatu sredstava sa njegovog korisničkog naloga.

Uz samo malo sreće i vi se možete pridružiti listi MERIDIANOVIH MILIONERA.

REGISTRUJTE SE u MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sabalenka rutinski do trećeg kola Rolan Garosa

Arina Sabalenka plasirala se u treće kolo na Rolan Garosu. Druga teniserka sveta je bez većih problema eliminisala Japanku Učijamu...

POVEZANE OBJAVE