Barcokas iznerviran: Predsednik Panatinaikosa me mesecima napada

Predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je isprozivao Jorgosa Barcokasa da je provocirao navijače, a Olimpijakos je stao u odbranu trenera i pozvao Vladu Grčke da kazni prvog čoveka Panatinaikosa. Međutim, to nije kraj.

Uključio se i Jorgos Barcokas, nije direktno odgovorio Dimitrisu Janakopulosu, ali imao je šta da kaže.

– Ne mogu da se raspravljam sa predsednikom, to nije moj posao, počeo je Jorgos Barcokas i nastavio:

– Trener sam, vodim bitku protiv drugog trenera. Želeo bih da iskoristim ovu priliku da izrazim saučešće povodom smrti oca Ergina Atamana.

Trener pirejskih crveno-belih naglasio je da ovo nije prvi napad predsednika Panatinaikosa na njega, već da to radi već nekoliko meseci.

– Ako me predsednik Panatinaikosa mesecima unazad napada na svaki mogući način, nije moj posao da se time bavim. Nemam društvene mreže, nemam ni medije kao on. Mogao bih da dam intervju, ali ne želim to da radim. Hoću da budem potpuno fokusiran na naš cilj.

Možda ne uživa u tome što sudeluje u ratu sa Dimitrisom Janakopulosom, ali zna da se snađe i odgovori.  

– Utakmice u grčkoj košarci su veoma toksične kada su dva tima izuzetno jaka. Stvari spuštaju na lični nivo, možda mi sve to pričinjava i čast, jer očigledno žele da napustim Olimpijakos. Mora biti da nešto dobro radim, završio je Jorgos Barcokas.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE