LE: Leverkuzen nastavlja sa dominacijom, dalje prošli Roma i Atalanta

Fudbaleri Rome, Atalante i Bajera izborili su plasman u polufinale ovosezonskog izdanja Lige Evrope.

“Redsi” su u Bergamo stigli sa tri gola zaostatka, nakon poniženja koje su pretpreli na “Enfildu” (0:3).

Sjajno je krenulo za njih. Već u petom minutu su dobili penal nakon što je Arnold centrirao i pogodio protivnika u ruku, a Mohamed Salah precizno izveo penal za rano vođstvo.Na žalost navijača Liverpula, nismo mnogo više od toga videli od momaka Jirgena Klopa.

Rezultat je do kraja ostao isti, a Atalanta se po prvi put u klupskoj istoriji plasirala u polufinale nekog evropskog takmičenja. Ujedno i obezbedili Italiji pet mesta u Ligi šampiona naredne sezone.

U drugom meču večeri Roma je i u drugom susretu bila bolja od Milana. Ovog puta na “Olimpiku” gde su slavili rezultatom 2:1.

Bajer je u sjajnom raspoloženju došao u London. Osigurana prva titula u istoriji kluba, nijedan pretrpljen poraz u svim takmičenjima u sezoni i prednost 2:0 iz prvog meča. Ali nju je već u 14. minutu Vest Hem prepolovio preko Antonija. Ali nažalost englskog tima ništa više nisu mogli uraditi.

Čak nije naneo prvi poraz Bajeru u ovoj sezoni, pošto je Frimpong postigao gol za 1:1 u 89. minutu i ekipa iz Leverkuzena se plasirala u polufinale.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LŠ: Borusija brani minimalac u Parizu (VIDEO)

U prvom meču drugog polufinalnog duela u Ligi šampiona, fudbaleri Borusije Dortmund su savladali na Vestfalenu PSŽ 1:0. Jedini gol...

POVEZANE OBJAVE