VRATIO FILM: Košarkaš Reala o tuči u Madridu, nema loše uspomene (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida još uvek čekaju ko će im biti protivnik u plej-ofu Evrolige.

Nakon uvedenog plej-ina, to će biti pobednik duela Baskonje i Virtusa koji se igra sutra.

Gostujući u jednom podkastu, centar Madriđana Vensan Poarije prisetio se četvrtfinalne serije protiv Partizana prošle godine. Naročito nakon dolaska u Beorad nakon tuče.

Sećam se da je bilo ludo, jer je svako primao pretnje smrću. Bile su pojačane mere bezbednosti da dođemo. Na zagrevanju, mnoštvo ljudi je vrištalo prema meni. Ne želim da smo imali tuču, ili bilo šta. Ali ta emocija, čak i ako je protiv tebe, je ludo. Igrati u takvoj atmosferi tamo, je ludo. Sada znam kad god budem bio tamo sa Madridom biće teško. To je bilo ludo jer nismo mogli da čujemo ništa. Toliko glasno. Nikad se nisam plašio i potpisivao autograme. Slikam se ponekad sa navijačima. Nemam loše uspomene. Kad smo se ove godine vratili nadao sam se da će biti isto, rekao je francuski igrač.

Baskonja i Virtus sutra od 20:30 odlučuju ko će biti poslednji učesnik plej-ofa i ići na megdan Realu. Partizan je u toj seriji tokom majstorice u Madridu imao i +17 koje je kasnije ispustio.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LŠ: Borusija brani minimalac u Parizu (VIDEO)

U prvom meču drugog polufinalnog duela u Ligi šampiona, fudbaleri Borusije Dortmund su savladali na Vestfalenu PSŽ 1:0. Jedini gol...

POVEZANE OBJAVE