DULJAJEVA KONFERENCIJA PRE DERBIJA: Ova utakmica može mnogo toga da reši, ili odloži neke stvari

Fudbaleri Partizana gostuju sutra Crvenoj zvezdi u 173. večitom derbiju.

Imali su prednost na prvom mestu tabele. Sada zaostaju sedam bodova za večitim rivalom po početku plej-ofa.

O očekivanjima od susreta govorio je trener Igor Duljaj na konferenciji za medije.

Svaki derbi je po sebi poseban. Ova utakmica, kao i sve druge, može mnogo toga da reši, ili da odloži neke stvari.Što se tiče utakmice u sredu, to je takođe posebna utakmica koja može da donese borbu za trofej. Kao i pred svaku utakmicu, mi se pripremamo za ovu prvu narednu a to je ova sutrašnja utakmica, rekao je on na početku.

On je rekao i da će Mateuš Saldanja posle dužeg vremena biti u protokolu. Upitan je Duljaj ima li prostora za kalkulacije obzirom na bodovnu prednost Zvezde u prvenstvu i pred Kup duel. Ali je pitan i kakvu utakmicu očekuje za razliku od one u martu.

Obe su važne. Posebno ova sutrašnja, mislim da kolega Milojević odlično poznaje ekipu Partizana kao i Partizan poznaje njegovu ekipu. Dosta kvalitetnih igrača u taboru Crvene zvezde. Iznenađenja nekih da li može da bude, veoma teško. Mi ćemo učiniti sve što je do nas da pokažemo kvalitetnu igru. Ova utakmica će biti drugačija u odnosu na poslednju. Nemojmo zaboraviti da smo bili sa igračem manje od ne znam kog minuta. Nije to bilo pravo merilo. Ono što bih voleo da se ponovi sa prošle utakmice a to je da bude dosta golova. Da bude što više publike, jedan pravi spektakl. Onako kako dolikuje jednoj dugačkoj tradiciji.Mi ne smemo da osramotimo taj derbi kao učesnici, zaključio je Duljaj.

Zvezda i Partizan igraju sutra od 18 sati na stadionu “Rajko Mitić”. Očekuje se da crno-bele predvodi sa klupe Albert Nađ jer Duljaj ne može zbog kartona. Derbi u Kupu je zakazan takođe na Marakani, u sredu 24. aprila od 19 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE