Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC “11. april” u subotu od 19 časova i 45 minuta kada Novi Beograd dočekuje Crvenu zvezdu.

Duel dve najbolje ekipe u Superligi Srbije neće imati takmičarski značaj, s obzirom da su Novobeograđani obezbedili prvo mesto pred plej-of, dok su crveno-beli sigurno drugi pred start doigravanja.

Veoma poštujemo Crvenu zvezdu kao protivnika i vrlo dobro znamo šta od njih možemo da očekujemo, kaže trener Novobeograđana Živko Gocić i ističe:

Želeo bih da ovu utakmine odogramo na pravi način, kako bismo trijumfalno završili ligaški deo takmičenja, ali i kako bismo ovaj duel na pravi način iskoritili kao kvalitetnu pripremu za ono što nas očekuje u narednom periodu, a tu pre svega mislim na duel Lige šampiona sa Jadranom u Splitu.

Gocić je naglasio da njegov tim i dalje ima kadrovskih problema:

Konačan sastav ekipe znaćemo pred sam početak utakmiceč. Ali, svi momci koju budu spremni sigurno će dati sve od sebe da zabeležimo pobedu. Moramo da budemo na visokom nivou protiv protivnika koji je i te kako kvalitetan i koji zaslužuje veliki respekt. Očekujem mušku utakmicu, veliku borbu sa obe strane i naravno našu pobedu, zaključio je Gocić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

I Panatinaikos izborio majstoricu: Makabi bez velikog slavlja u Beogradu, nije bilo rešenja za Nana i Slukasa

Nakon Olimpijakosa, i drugi grčki velikan Panatinaikos izborio je majstoricu u četvrtfinalu Evrolige. Zeleni su se "spasili" u Beogradu,...

POVEZANE OBJAVE