NOVI VOJVOĐANSKI DERBI: Lazetić obeležava jubilej protiv Vojvodine, izvukli pouke posle duela u NS

Fudbaleri TSC-a ligaški deo Superlige Srbije završili su na trećem mestu.

U prvom kolu plej-ofa domaćini su Vojvodini. Novosađani dobili poslednji duel pre četiri dana u 30. kolu sa 3:2.

Novi susret vojvođanskih rivala biće 100-ti na klupi TSC-a za Žarka Lazetića.

Svaka utakmica je priča za sebe, a na ovoj će sigurno neki drugi igrači biti na terenu. Vojvodini se vraća Crnomarković, dok je naš Petrović dobio kartone. Pretpostavljam da ćemo i mi i protivnik imati sličan plan igre, ali sa novim taktičkim detaljima. Pokušavaćemo da se prilagodimo, nađemo im pukotine i dođemo do rešenja. Analizirajući prošlonedeljnu utakmicu i izvukli smo pouke.  Igrači su i sami bili svesni gde su bili propusti, a šta je bilo dobro. U suštini, nemamo mnogo toga da popravljamo, ali napravili smo procenu koji momenti su prevagnuli na stranu Vojvodine pa ćemo probati da budemo još bolji, jer očekujemo da i oni budu bolji, rekao je on na konferenciji za medije.

Potrebno je da zadržimo sve dobre stvari i da dodajmo ono malo nečega što je nedostajalo za povoljan rezultat. Dešavalo nam se da dosta golova  primimo pri vođstvu od 3:0 ili 2:0, što nije dobro, ali imamo razumevanja za to, jer u tim momentima protivnik dobija elan. U prethodnoj utakmici smo pravili lanac loših poteza kako bi došli do šanse, bilo je tu vrhunskih šuteva, nažalost u stative. Naravno, treći gol koji smo primili je naša greška. Vojvodina je imala osam šuteva na naš gol, četiri šanse i tri postignuta gola, svaka im čast, čestitali smo im i prihvatili poraz, što nam nikada nije lako. Svakako smo izvukli pouke i pokušaćemo da i mi budemo tako klinički precizni i da damo bar gol više od protivnika, zaključio je Lazetić.

Duel TSC-a i Vojvodine igra se sutra od 15 časova u Bačkoj Topoli. TSC sa 60 bodova ima 10 poena više od rivala koji je četvrti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE