Poznate sudbine Radonjića i Nastasića na Majorci

Srpskog fudbalera Nemanju Radonjića kroz čitavu karijeru prate turbulencije. Tako je bilo i tokom ove sezone, a izgleda da se nastavljaju.

Radonjić je nakon sukoba sa trenerom Jurićem i smanjenom minutažom u Torinu, ove zime pozajmljen španskoj Majorci, za koju je do sada nastupio na 20 utakmica, uz učinak od 3 gola, uz jednu asistenciju.

Međutim, kako saznaje “Marka”, na Majorci neće otkupiti radonjićev ugovor na leto, jer im ne odgovoaraju uslovi potencijalnog transfera.

Zato ga očekuje povratak u Torino, sa kojim je ugovorom vezan do 2025. godine, ali ostaje upitno koliko dugo će se tamo zadržati i da li sledi nova promena kluba.

Radonjić je prelaskom u Majorku svakako zadovoljio kratkoroični cilj da dođe do minutaže pred Evropsko prvenstvo, kako bi zavredeo poziv selektora Stojkovića.

Radonjić je svojevremeno ponikao u mlađim kategorijama Partizana, gde se od njega mnogo očekivalo, ali nije zaigrao za crno-bele pošto nikada nije skrivao da je navijač najvećeg rivala Crvene zvezde.

Nakon prelaska u Romu i perioda lutanja upravo je u dresu Crvene zevzde oživeo karijeru, kada je usledio prelazak u Marselj u skupom transferu za srpske prilike. U jednom trenutku delovalo je da se skrasio u Torinu, ali su usledili sukobi sa trenerom, koji su bili izglađeni, ali ne zadugo.

Sa druge strane, isti listi navodi da je postignut dogovor sa srpskim štoperom Matijom Nastasićem oko produžetka ugovora.

Navodno je sporna jedino bila dužina ugovora, ali je postignut dogovor da bude oročen na dve godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE