Čović: Partizan i Zvezda treba da pričaju, Ostoja i ja više nikada

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović tokom gostovanja na sport Klubu i podkastu “Večiti” je istakao da je u jednom trenutku postignut džentlmenski dogovor sa Ostojom Mijailovićem o smirivanju tenzija između dva kluba, ali da je predsednik Partizana odgovoran za to što je pokušaj propao.

– Zvezda nikada nije unosila koncept mržnje u rivalstvo s Partizanom, a imali smo priliku da čujemo da neki mrze Crvenu zvezdu od 2012. godine. Nikad se nismo bavili mržnjom, nikad nismo pravili – ni sa režiserima, ni bez režisera – pesme u kojima ćemo vređati igrače i trenere, a onda kada su došli malo jači autoriteti u uprave klubova, i kako ćemo da vređamo njih i njihove porodice, govorio je Čović.

– Mi smo spremni za dogovore, kao i kada smo ispružili ruke prema novom rukovodstvu Partizana kada je dobilo mandat pre nekoliko godina. Pre toga sam bio i s Pekovićem na razgovorima, znam ga i kao igrača, da podsetim da je i Šilobad bio FMP-ov igrač, Stragi takođe, znači ima puno stvari koje nas u svemu tome povezuju, obratio se u jednom trenutku Vladi Dragutinoviću.

– I na kraju smo napravili dogovor kod Grbovića u ‘Areni’, gde je bio prisutan on, Ostoja je bio prisutan i ja.

Upitan za to šta je bio dogovor, Čović je rekao:

– Dogovor je bio da se normalizuju odnosi, da postavimo stvari na svoje mesto, da tako treba da bude. Nakon toga je brzo usledio njegov intervju gde je rekao da je najveći neprijatelj Partizana Nebojša Čović, ispričao je i dodao:

– Evo Grbović vam je svedok, neka vam ispriča šta je bilo i kako je prekršen taj dogovor.

Na pitanje Milutina Aleksića da li je moguća saradnja sa predsednikom Partizana, kratko je odgovorio:

– Sa ovim, ne, jasan je bio Čović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STIGLA POTVRDA: Inter dogovorio potpise dve velike zvezde

Fudbaleri Intera na zanimljiv način osvojili su 20. naslov prvaka Italije, auveliko se razmišlja o sledećoj sezoni i obrani...

POVEZANE OBJAVE