Nađ završio na Urgentnom, poznato ko će predvoditi Partizan: Poslednja dva derbija smo odigrali srcem, karakterom, možda čak iz inata

Večiti derbi na stadionu “Rajko Mitić” između Crvena zvezda i Partizana samo što nije počeo.

Na ovoj utakmici crno-bele ne može da predvodi Igor Duljaj zbog parnih kartona, ali ga neće zameniti Albert Nađ, kako je prvobitno najavljeno.

Kako je saopštila TV “Arenasport”, Nađ se nalazi na Urgentnom centru i verovatno neće prisustvovati duelu najvećih srpskih klubova.

Umesto njega, pored klupe će stajati Bojan Zavišić, koji je izneo očekivanja pred ovaj duel.

Možda nije baš toliko negativno uticalo. Derbi je specifičan, neke stvari treba ostaviti u kući. Što se tiče same utakmice, očekujemo da bude dobra i da na kraju u Partizanu budemo zadovoljni sa onim što će igrači pokazati na terenu, ističe pomoćni trener Partizana.

Trener crno-belih je istakao da neće biti mnogo promena u odnosu na prethodni derbi.

Nećemo mnogo. Zvezda možda ima veći roster, pa će možda više menjati. Poslednja dva derbija smo odigrali srcem, karakterom, možda čak iz inata. Nećemo mnogo odstupati ni danas, poručio je Zavišić, koji ističe da neće biti kalkulacija i velikih promena s obzirom na to da se za koji dan isti rivali sastaju i u polufinalu Kupa.

Ovde nema kalkulacije, ovo su specifične utakmice. Ne može ovde mnogo da se sakrije, tako da će utakmice verovatno biti iste, uz možda promene nekog igrača, rekao je Zavišić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE