PREOKRET: Zidan po prvi put u Premijer ligi?!

Prava trenerska vrteška nas očekuje, a zavrtela se juče kada je Julijan Nagelsman produžio ugovor sa nemačkim savezom i ostao na klupi Pancera do kraja Svetskog prvenstva.

Tako je Bajern ostao bez glavnog kandidata za naslednika Tuhela nakon loše sezone, a Klop bez klupe reprezentacije svoje zemlje, nakon što napusti Liverpul.

Juče se pojavila informacija da će umesto Nagelsmana na klupu Bajerna, nakon tri godine pauze, verovatno Zinedin Zidan, pošto je navodno obavio uspešne razgovore sa ljudima iz minhenskog kluba.

Međutim, prema navodima francuskog L’ekipa, trostruki osvajač Lige šampiona, dok je sedeo na klupi madridskog Reala, čeka na razvoj situacije u Mančesteru.

Junajted možda prekine saradnju sa Erikom Ten Hagom nakon veoma loše sezone, a navodno bi Zidan voleo da pređe na Old Traford, što bi mu bilo prvi put da se nađe u Premijer ligi, jer kao igrač nije nastupao u Engleskoj. Isto bi važilo i u slučaju prelaska u Minhen, pošto je u igračkoj karijeri nastupao u Francuskoj, Italiji i Španiji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Žakelj pred Partizan: To će biti praznik košarke

 U okviru drugog meča polufinalne serije ABA lige sastaju se Partizan i Budućnost. - Očekujem da ćemo odigrati daleko bolje...

POVEZANE OBJAVE