Problem u najavi: Duljaj najavio sebi novu kaznu

U 173. večitom derbiju suspendovanog Igora Duljaja zameniće Albert Nađ, a komunikacija trenerskog tandema mogla bi da izazove dodatne probleme u crno-belom taboru.

Nesvesnom najavom načina vođenje prestojeće utakmice sa Crvenom zvezdom, Duljaj je skrenuo pažnju na sebe.

– Našao sam se u ovakvoj situaciji kad je Aleksandar Stanojević u Evropi dobio kartone, pa sam vodio utakmicu. Tu je najvažnija komunikacija, razgovaraćemo putem mobilnog telefona. Ko ima moj broj, molim da me ne zove tokom utakmice, u šaljivom tonu otkrio je prvi trener Partizana.

I, praktično, sasekao sebi – granu, u prevodu manevar za vođenje utakmice. Kasnijom elaboracijom dodatno je skrenuo pažnju javnosti, medija, kamera i foto-reportera, pred meč sa najvećim rivalom:

– Ne znam na kojem delu stadiona ću se naći, imaće kolege instrukcije. Na poluvremenu će eventualno biti telefonske komunikacije. Uvek je lakše kad se gleda sa tribina, zato postoje pomoćnici i asistenti. Žao mi je što neke stvari neću moći odmah igračima da prenesem.

Komunikacija sa članovima stručnog štaba, ipak, strogo je zabranjena i povlači za sobom disciplinsku odgovornost.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nakon Duljaja, stručni štab Partizana napustio još jedan član generacije koja je igrala Ligu šampiona

Nakon godinu dana provedenih na mestu trenera Partizana, nedavno su se iz kluba zahvalili na saradnji Igoru Duljaju. On...

POVEZANE OBJAVE