GASI POŽAR: Kanavaro preuzima posrnulog italijanskog prvoligaša koji se grčevito bori za opstanak?!

Udineze je započeo pregovore sa Fabiom Kanavarom, koji će naslediti Gabriele Ćofija ako on napusti italijanski klub, tvrdi Đanluka Di Marcio.

U subotu uveče su se pojavilae informacije koje sugerišu da čelnici Udinezea raspravljaju o otpuštanju svog trenera nakon poraza 1:0 od direktnog kandidata za ispadanje Verone, rezultat koji ‘Zebrice’ ostavlja 17. mestu Serije A.

Ćofi je preuzeo Udineze u oktobru prošle godine nakon otpuštanja Andree Sotila i nije uspeo poboljšati rezultate u glavnom gradu Furlanje, ostvarivši samo četiri pobede i 10 remija u svoja 23 meča na klupi.

Kako je izvestio Đanluka Di Marcio, Udineze je kontaktirao Kanavara kako bi istražio mogući dolazak bivšeg osvajača Zlatne lopte, koji je još uvek bez posla nakon odlaska iz Beneventa u februaru prošle godine.

Osvajač Svetskog prvenstva 2006. povezivan je sa brojnim poslovima u poslednjih 12 meseci, uključujući reprezentaciju Južne Koreje, Napoli, Bari i Adana Demirspor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spremi kofer – ovde te čeka karta za EURO 2024!

Spremi kofer – ovdje te čeka karta za EURO 2024! U srcu Evrope rasplamsavala se groznica fudbalskog uzbuđenja. Uskoro će...

POVEZANE OBJAVE