JAKARA: Verujem da možemo do pobede i majstorice u Beogradu

Najavljivao je Dejan Jakara, trener Studentskog centra, da želi makar jednu pobedu u četvrtfinalu plejofa ABA lige protiv Crvene zvezde.

Da to nisu prazne priče podgorički tim pokazao je u prvom duelu u Beogradu, kada je vodio najvećim delom utakmice – u trećoj četvrtini i sa +16 – da bi posustali tek u završnici.

Druga utakmica se igra sutra od 18.30 u Podgorici, a u međuvremenu su Studenti poraženi dosta ubedljivo u domaćem prvenstvu od gradskog rivala Podgorice.

Trener SC-a Dejan Jakara izneo je očekivanja pred drugu utakmicu protiv evroligaša.

Zvezda će biti spremnija i agresivnija u revanšu, ali ćemo i mi ući sa više samopouzdanja i čvrstine. Poraz u Beogradu bio je veoma bolan, jer smo kontrolisali dešavanja na parketu, imali dvocifrenu prednost uoči poslednjeg kvartala. Na našu žalost, presudili su induvidualni kvalitet i iskustvo koje poseduje Zvezda. Očekujemo pritisak Zvezda od početka meča, presing na igraču sa loptom i veliku agresivnost na svakom delu parketa. Imamo samopouzdanja, verujemo da možemo da odigramo još jedan konkurentan meč. Iz spomenute konkurentnosti, verujem da možemo do prilike da stignemo do pobede i majstorice u Beogradu, rekao je Jakara.

Napad na pobedu najavljuje i Mateo Drežnjak, uzdanica ovog tima.

Probaćemo da u utakmicu uđemo na isti način kao u Beogradu, nastojaćemo da budemo ravnopravan rival, trudićemo se da ne ponovimo greške koje smo pravili u poslednjem kvartalu prvog meča. Zvezda je favorit, ali daćemo sve od sebe da pobedimo i stignemo do trećeg meča u Beogradu, poručuje Drežnjak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: U Lejkersima ponovo ceh platio trener

Posle ispadanja u 1/4 finalu plej-ofa Zapadne konferencije od Denvera, u Los Anđeles Lejkersima su odlučili da ponovo...

POVEZANE OBJAVE