Ostoja Mijailović najavio povratak nekih košarkaša

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izneo je planove za narednu sezonu kada je reč o šampionu ABA lige.

Mijailović je rekao da se očekuje povratak nekih košarkaša u Partizan, ali i da se ne očekuje dolazak Milutinova….

-Nije vreme za priču o igračima i pojačanjima. Fokusirani smo na završnicu sezone, na ABA ligu. Skauting služba radi neprestano, maksimalno smo fokusirani na finale ABA lige i odbranu trofeja. Biće pojačanja, povratka starih igrača, ostaće i dosta ekipe iz ove sezone, rekao je Mijailović za Sport klub i dodao:

-Pošto smo izvređali Milutinova, teško je da će se vratiti. Vratili smo Jaramaza, Anđušića…Pregovaramo sa bivšim igačima Partizana, koji će se verovatno vratiti u Partizan, i to su lepe stvari. To pokazuje da je klub veliki, da je poštovan, da ima sistem, da igrači veruju u njega. Lepo je živeti u Beogradu. Sada, kada pričate sa našim igračima, oni često kažu – rado bih se vratio u Beograd, ali moramo dosta stvari da uradimo. Prva stvar je nesigurnost oko učešće u Evroligi, rekao je prvi čovek šampiona ABA lige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos posle Mege govorio o selidbi u Pionir za finale

Košarkaši Crvene zvezde su ubedeljivo započeli plej-of seriju protiv Mege i došli do vođstva 1-0. Janis Sferopulos je bio zadovoljan...

POVEZANE OBJAVE