Šerif: Zvezda ima sjajno proleće, Milojević mi veruje

Napadač Crvene zvezde Šerif Endiaje je u razgovoru za B92.sport kazao da mu znači dobra saradnja koju ima sa trenerom Vladanom Milojevićem. On je bio strelac u tri večita derbija za redom, a kako ističe dolaskom trenera Milojevića je dobio dosta samopouzdanja.

Naredni okršaj Zvezde i Partizana zakazan je u sredu od 19.00, u okviru polufinala Kupa Srbije. Postavlja se pitanje kako se motivisati u tako kratkom periodu.

– Vrlo je lako zapravo. Svi volimo da igramo velike utakmice, a derbi svakako spada u to. Fokusirani smo maksimalno na utakmicu koja sledi, rekao je on za pomenuti medij i dodao:

– Volim velike utakmice zaista. Naravno, trudim se da na svakom meču pomognem ekipi, ali osećaj u stomaku kad se igra derbi je specifičan. Znamo koliko to znači navijačima.

Šerif je u prvom delu sezone kod Baraka Bahara postigao jedan gol u Superligi, a ovog proleća pod Vladanom Milojević već sedam.

– Znači mi saradnja sa Milojevićem. Osećam da mi veruje i automatski mi je lakše da igram. Zvezda ima sjajno proleće.

Tokom jeseni je zbog slabe realizacije bio i na meti kritika navijača, ali sada je situacija malo drugačija.

– To je prošlost. Razmišljam samo o onome što dolazi.

Kako kaže, dopada mu se život u srpskoj prestonici.

– Život u Beogradu je sjajan. Zaista sam se navikao i uživam ovde. Družim se sa porodicom i prijateljima, a što se saigrača tiče, ne bih nikog da izdvajam. Svi smo porodica, istakao je Šerif.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OVO ĆE MNOGE OBRADOVATI: Poznat naredni klub Jirgena Klopa?!

Sredinom sezone Jirgen Klop je šokirao fudbalsku javnost najavivši odlazak sa klupe Liverpula nakon mnogo godina. On je potpuno...

POVEZANE OBJAVE