Maxbet kladionica pokreće novu promociju za sve novoregistrovane korisnike

Maxbet kladionica je objavila novu promociju koja je dostupna isključivo za korisnike koji se registruju na platformi. Ova ponuda obuhvata niz pogodnosti koje za cilj imaju privlačenje novih korisnika i pružanje izuzetnih uslova za online klađenje.

Prvo, svaki novoregistrovani korisnik na Maxbet.rs koji se registruje putem specifičnog linka dobija mogućnost da učestvuje u ovoj ekskluzivnoj promociji. Odmah nakon što korisnik verifikuje svoj nalog, ostvaruje pravo na besplatan tiket vrednosti 1.000 RSD. Za iskorišćavanje ovog tiketa potrebno je da ukupna kvota na tiketu ne bude manja od 5.

Dodatno, besplatan tiket će biti automatski dodeljen korisniku najkasnije 24 sata nakon što verifikacija bude uspešno završena. Korisnici će imati sedam dana od dana dodele tiketa da iskoriste ovu ponudu i potencijalno ostvare dobitak.

Pored besplatnog tiketa, korisnici koji se registruju putem navedenog linka imaju pravo i na bonus dobrodošlice pod nazivom „10 dana besplatne igre“. Ovaj bonus omogućava korisnicima da se upoznaju sa platformom i testiraju različite igre bez rizika, uz mogućnost ostvarivanja stvarnih dobitaka.

Promocija je dizajnirana tako da privuče širi spektar kladioničara, od iskusnih veterana do novih korisnika koji tek ulaze u svet online klađenja. Maxbet kroz ovakve akcije potvrđuje svoju posvećenost pružanju vrednosti svojim korisnicima, stalno unapređujući svoju ponudu i servis.

Za registraciju i preuzimanje Maxbet bonusa, posetite kladjenje.rs.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIZARNO: Milan je za njega platio 40 miliona evra, a sada je nakon šest godina debitovao i oprostio se

Fudbaleri Milana su subotu na San Siru u zadnjoj utakmici Serije A remizirali 3:3 protiv budućeg drugoligaša i poslednjeplasirane...

POVEZANE OBJAVE